BabyDotin ompelija

BabyDotin käytetyt tuotteet korjataan ja kunnostetaan designHELMI -nimisessä Ateljee-ompelimossa, joka on toiminut Helsingin keskustassa nyt 2,5 vuotta. Aiemmin desingHELMI toimi yrittäjä Anu Puikkosen pienenä kotiompelimona. Nykyään yritys työllistää kaksi ompelijaa, joista toinen toimii omalla toiminimellä ja toinen kevytyrittäjänä.

Anu on siuntiolainen yrittäjä, jolla on monipuolinen kokemus ompelualalta. Hän on koulutukseltaan sekä ompelija, että vaatesuunnittelija. Tuotteiden ekologisuus ja kierrättäminen sekä kertakäyttötuotteita korvaavien kestotuotteiden valmistus ovat aina kiinnostaneet ja inspiroineet Anua.

Kuullessaan BabyDotista Anu innostui heti lähtemään mukaan yhteistyöhön tukemaan uuden pienyrittäjän toimintaa ja oppimaan lisää kestovaippojen korjauksesta. Hän onkin tähän mennessä korjannut jo satoja kestovaippoja ja valmistanut niitä tilauksesta. Jatkossa Anu vastaa myös Nalle-merkkisten kestovaippojen tuotannosta.

Suosittelen olemaan suoraan yhteydessä Ateljee-ompelimoon designHELMI, jos sinulla on omia materiaaleja, joista haluaisit valmistettavan kestovaippoja, tai jos tarvitset vaippojen korjausta tai muita ompelijan palveluita.

designHELMI Ateljee-ompelimo

Puh. 040 853 4924
Esplanadi@designHELMI.fi
Pohjoisesplanadi 37 c, 3.krs, 00100 Helsinki