BabyDotin arvotEkologisuus

BabyDot pelastaa käytettyjä ja käyttämättömäksi jääneitä kestovaippoja, imuja ja muita kestoilun tarvikkeita vanhempien kaapeista ja herättää ne takaisin eloon. Tällä tavalla BabyDot pidentää vaippojen käyttöikää, sekä vähentää niiden päästöjä.

Kestovaippailu itsessään on ympäristöteko, ja käytettyjen kestovaippojen suosiminen vain lisää niiden ympäristöystävällisyyttä.

Ei huti-ostoksia

Kaikkien tuotteiden kunto tarkastetaan huolellisesti, korjataan tarvittaessa, poistetaan tahroja mahdollisuuksien mukaan ja myydään eteenpäin seuraavan pikku-kestoilijan käyttöön.

BabyDotin lupaus on, että voit olla varma siitä, että ostetut vaipat ovat käyttökelpoisia. Tarrat, nepparit, kuminauhat ja PUL-kangas ovat ehjiä ja toimivat hyvin. Kun tuotteissa on tahroja tai reikiä, niistä kerrotaan ennen myyntiä.

Aloittelijana saat meiltä riittävän paljon tietoa kestovaippailusta, jotta pääset alkuun. Vastaavasti voit tehdä tietoisen päätöksen lopettaa kestovaippailu, jos kestot eivät tuntuu omilta.

Helppous

BabyDotista löydät paljon erilaisia käytettyjä vaippoja: useita eri merkkejä, malleja, materiaaleja ja kokoja. Säästät postikuluja, aikaa ja hermoja, jotka menisivät vaippojen metsästämiseen eri myyjiltä. Ongelmatilanteessa saat osaamisemme kautta ideoita, ratkaisuja ja lisätietoa siitä, mistä löydät vertaistukea.

Edullisuus

Koska kestovaipoissa on paljon hyvää, haluamme tehdä kestoilun mahdollisimman helpoksi kaikille siitä kiinnostuneille. Tarjoamme hyvässä kunnossa olevia käytettyjä kestovaippoja sekä tietoa ja opastusta kestovaippojen käyttämiseen niin aloittelijoille kuin kokeneille käyttäjillekin. Autamme mielellämme vaippojen valinnassa sekä muissa kestoiluun liittyvissä kysymyksissä.