BabyDotin yrittäjä

Moikka!

Olen Diana Tulea Walton, kohta 4 suloisen lapsen ylpeä äiti ja BabyDotin yrittäjä. Alunperin olen kotoisin Romaniasta, jossa asuin 19-vuotiaaksi asti. Tämän jälkeen elämä on kuljettanut minua opiskelujen johdosta ympäri Eurooppaa: Saksaan, Tanskaan, Ruotsiin ja lopulta Suomeen. Suomeen muutin vuoden 2006 marraskuussa, ja saavuin tänne lumimyrskyn keskellä - Se oli ikimuistoinen muuttopäivä! Keravalla olen asunut vuodesta 2016 alkaen, ja BabyDotin perustin syyskuussa 2019 kestovaippojen kierrätystä varten.

Motivaationi perustaa toiminimi syntyi oman kestovaippakokemukseni kautta. Innostuessani kestovaippailusta huomasin pian, että käytettyjä kestovaippoja on eri syistä vaikea ostaa hyvässä kunnossa. Hankkimani vaipat vuotivat, ja olin vähällä uskoa, että ohivuodot kuuluvat asiaan. Luin aiheesta lisää, ja pian olin varma siitä, etten ole yksin kokemusteni kanssa. Tästä syntyi halu kierrättää kestovaippoja, helpottaa kestovaippailun aloitusta ja tarjota parempia kokemuksia monille muille vanhemmille.

Koulutukseltani olen tradenomi sekä elintarvikekemian maisteri. Toista koulutustani en ole kuitenkaan työssäni hyödyntänyt. Työkokemusta minulle on kertynyt siitä lähtien kun olin 16v. eri aloilta ja viimeisinä vuosina eniten kaupan alalta. Olen toiminut mm. myyjänä, verkkokaupan ja pienen yrityksen asiakaspalvelijana sekä haastattelijana.

Oman yrityksen perustaminen ei ole koskaan ollut osa elämänsuunnittelmaani. Äitiysloma tarjosi kuitenkin sen verran taukoa aivoille, että mahdollisuus kokeilla jotain uutta houkutteli minua. Ryhdyin toimimaan ilman suuria suunnitelmia, ja ajan kanssa huomasin, että nautin uuden yrityksen luomisesta juuri sellaiseksi kuin itse näen parhaaksi.

Alussa korjasin vaippoja itse, kunnes määrä kasvoi liian suureksi. Onnekseni löysin yhteistyökumppanikseni ammattilaisen, sillä ompelija Anu Puikkonen (Ateljee-ompelimo designHELMIn yrittäjä) oli halukas lähtemään tarinaani mukaan.

Kun saan joskus viettää hetken omaa vapaa-aikaa, vietän sitä mieluiten luonnossa yksin, vaikka metsässä tai veden äärellä oleilemalla.

Kehitämme yhdessä BabyDotia, kiitos kun olet mukana. <3

Terveisin,

Diana