Tilauspyyntö

Haluaisitko kokeilla kestovaippoja muttet tiedä, mistä aloittaa? Mietityttääkö, millaiset vaipat sopisivat parhaiten vauvallesi? Kuvaile tilannettasi tällä lomakkeella, niin voimme opastaa sinua henkilökohtaisesti. Suosittelemme valikoimastamme vaippoja, jotka parhaiten sopivat juuri teidän perheenne tarpeisiin. Neuvonta on maksutonta. Lomakkeen täyttäminen ei sido tilaamaan. 

Samalla lomakkeella voit myös tiedustella vaippojen varastotilannetta, jos et löydä toivomiasi vaippoja verkkokaupasta. Kaikkia myyntiin tulevia vaippoja ei ehditä aina päivittää verkkokauppaan saman tien, erityisesti jos saapunut erä on suuri.

Meille tulee jatkuvasti lahjoituksia, joissa on korjattavia vaippoja mukana. Jos olet kiinnostunut korjattavista vaipoista, kysy tällä lomakkeella saattavuutta. Haluamasi vaipat voidaan tilanteen mukaan korjata tilauksesta, ennen kuin ne pääsisivät korjattuna verkkokauppaan. Tilauksesta tehdyt korjaukset kestävät noin 5-10 arkipäivää.

Saat vastauksen sähköpostitse. Tarkistathan myös roskapostikansiosi, jos et ole saanut vastausta kolmen arkipäivän kuluessa.

{formbuilder:OTc2NjU=}