Lahjoita kestovaippoja

BabyDot pyörii tällä hetkellä sivutoimisena. Lahjoituksia pystytään tämän takia ottamaan vain rajoitetusti vastaan. Ison tarjonnan takia viesteihin vastataan tällä hetkellä noin 1-2 viikon sisällä!

Onko sinulla vaippoja, imuja tai muita kestovaippailun tarvikkeita, jotka ovat jääneet nurkkiin pyörimään? Ota yhteyttä, mikäli haluat päästä niistä eroon kohtuullista korvausta vastaan. Otamme mielellämme vastaan myös ilmaisia ja korjattavia kestovaippoja ym.

Maksamme postikuluja jokaisesta lähetyksestä sovitusti. Pyydämme kuitenkin ystävällisesti, että lahjoittaja näkee vaivaa ja pakkaa lähetykset niin pienen pakettiin kuin mahdollista.

Postittamisen sijaan lahjoitukset on myös mahdollista tuoda Keravalle osoitteeseen Vasamakatu 3 B 18, 04230 Kerava.

Pelastamme kaikki kestovaipat, jotka ovat mahdollista saada taas käyttökelpoisiksi. Käyttökelvottomat kestovaipat viemme tekstiilikierrätykseen.

Pienen varastotilan sekä vaihtelevan kysynnän takia emme kuitenkaan välttämättä pysty ottamaan vastaan koko ehdotettua pakettia. Otamme kuitenkin aina niin paljon vaippoja ja tarvikkeita vastaan kuin pystymme käsittelemään.

Täytä tässä “Lahjoita omia kestovaippoja jne.” -lomake.