Mikä ihmeen kestovaippa?

Mikä ihmeen kestovaippa?

Aloittelijan pää saattaa helposti mennä pyörälle, kun tutustuu ensimmäistä kertaa kestovaippoihin. Voi olla haastavaa saada aiheesta kiinni, kun uutta tietoa tulee paljon ja erilaisia tapoja on yhtä monta kuin on tekijöitäkin. Päässä saattaa pyöriä kysymyksiä: Miksi? Miten?

Onneksi BabyDotin sivuille on koottu juuri aloittelijoille sopivia tietoiskuja kestovaipoista. BabyDotin kokoamien vinkkien avulla pääset alkuun ja löydät oman tavan kestovaipattaa vauvasi.

Mutta mihin kestovaippoja tarvitsee, kun kertakäyttövaipatkin ovat olemassa? Jos et ole vielä kuullut kestovaippojen hyödyistä, kannattaa lukea blogiteksti Miksi kestovaipat?. Kestovaippoja käyttämällä säästät ympäristöä, rahaa ja vauvan ihoa.

Kestovaippailulla on siis monia hyötyjä, mutta miten se käytännössä tapahtuu? Miten pääsisin alkuun? Ensimmäiseksi kannattaa tutustua blogitekstiin Vaippatyypit, jonka avulla voit pohtia, minkä tyyppiset kestovaipat sopisivat juuri teidän tarpeisiinne. Hankittavien kestovaippojen määrää voit arvioida tekstin Kuinka monta kestovaippaa tarvitaan? avulla.

Hyvä! Nyt olet päässyt jo pitkälle kestovaippaviidakossa. Voit syventää oppimaasi tutustumalla teksteihin erilaisista imuista: Imujen materiaaliopas ja Mikrokuituimut. Imujakin on valtava valikoima ja niiden kangasmateriaaleilla on erilaisia ominaisuuksia. Kannattaa kokeilla rohkeasti erilaisia hitaiden ja nopeiden imujen yhdistelmiä!

Materiaaleista erillisen maininnan arvoinen on villa, jolla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Jos kiinnostuit villasta, kannattaa lukea teksti Villahousujen hoito ja lanoliinitus.

Nyt kun tiedät jo paljon kestovaipoista, on aika ryhtyä toimeen! Aloittamisen helpottamiseksi olemme koonneet listan tarvikkeista, joista saat tehtyä itsellesi kestoilijan aloituspakkauksen. BabyDotilta löydät aloituspakkaukseen sopivia vaippoja sekä uutena että käytettynä. Kannattaa myös tutustua blogitekstiimme Vinkkejä käytettyjä kestovaippoja ostaville, josta selviää, mitä kannattaa ottaa huomioon käytettyjä vaippoja ostaessa.

Haluat varmasti, että ostamasi vaipat kestävät käytössä mahdollisimman pitkään. Siksi kestovaipoista, olivat ne uusia tai käytettyjä, kannattaa pitää hyvää huolta. Hyviä vinkkejä vaippojen huoltoon saat tekstistä Kestovaippojen säilytys, pesu ja kuivaus.

Uuden opettelu saattaa tuoda eteen myös haasteita. Usein haasteet ovat sellaisia, että muutkin ovat kestovaippataipaleensa aikana niihin törmänneet. Et siis ole yksin haasteiden edessä, ja me BabyDotilla haluamme auttaa sinua ratkaisemaan ongelmat! Tässä tietoa yleisimmistä haasteista, joita kestovaippaillessa saattaa kohdata:

Onneksi olkoon, oletkin jo kestovaippojen supertietäjä! Jos jokin jäi kuitenkin askarruttamaan, vastaamme mielellämme kysymyksiisi. Haluamme tehdä kestovaippailun aloittamisessa sinulle mahdollisimman helppoa.


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista